LIFE Languages™ Met je partner

In een relatie is goede communicatie van essentieel belang. Veel problemen binnen relaties worden immers veroorzaakt door miscommunicatie, het niet door hebben wat je eigen behoefte is en die van de ander, of deze niet aan durven of kunnen geven.

Het LIFE Languages™ communicatieprofiel geeft jullie als stel hier inzicht in. Verder ontvang je een crosstalk waarin jullie manier van communiceren zichtbaar wordt.

Je kunt bij Dynanoia een LIFE Languages™ communicatieprofiel laten maken door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je krijgt dan een code toegestuurd en kunt thuis op de computer een vragenlijst invullen. Dynanoia ontvangt de uitslag, deze wordt in een terugkoppelgesprek uitgebreid met jullie besproken. Indien gewenst is het mogelijk om één of meerdere begeleidingsgesprekken als vervolg te hebben.

  

Referentie:

Schatzoeken!

Life Languages is een model dat ons als stel heeft laat zien welke mooie dingen we in ons hebben. Mooie dingen als welke kracht, talent en gedrevenheid en stijl van dingen doen we ieder persoonlijk hebben. Dat helpt ons elkaar te ontvangen als cadeau en tegelijkertijd laat het ons ook zien waarom het soms schuurt of botst. Door onze communicatieprofielen naast elkaar te leggen in de crosstalk, werd duidelijk waarom en op welke momenten we ons aan elkaar irriteren. Maar dat niet alleen, het laat ook zien wat je op die momenten kan doen. Dat wat je vanuit je eigen communicatieprofiel kan inzetten om de ander verder te helpen. Het helpt goed zicht te krijgen op elkaar en hoe je elkaar kan laten opbloeien. Door de test en de bespreking ervan, ontdekten we nog meer welk cadeau we eigenlijk in elkaar hebben ontvangen!

Gert en Brenda