Opleidingssupervisie

In veel mensgerichte studies vindt tijdens de stageperiode opleidingssupervisie plaats. Meestal wordt deze rechtstreeks via de opleiding geregeld, maar soms kan het handig zijn om in verband met de reisafstand een supervisor in de buurt te zoeken.
Dynanoia heeft hierin ervaring en is hiervoor beschikbaar.

 

Als opleidingssupervisor ben ik betrokken bij:

  • de post-HBO opleiding Excellent Coachen van CC-Excellence
  • de post-HBO opleiding Excellent Team Coachen van CC-Excellence
  • de opleiding Godsdienst Pastoraal werk bij de Academie Theologie van de CHE
 

Referentie:

Coby is een erg prettige supervisor. Ze heeft een mooie mix van precisie en ontspannenheid. Daarmee bedoel ik, dat ze in de sessies ruimte schept om jezelf te zijn en jezelf (uit) te vinden, terwijl ze tegelijkertijd altijd van die kleine scherpe en aanscherpende vragen stelt. Werkend aan mijn supervisieverslagen merkte ik dat ik als vanzelf veel van de vragen die Coby had gesteld een plek gaf, omdat ze me aan het denken en veranderen hadden gezet. Kortom: Coby is een dienstbare en effectieve supervisor voor mij geweest, waar ik veel aan te danken heb gehad in mijn coach-opleiding.

Bas van der Graaf
begeleider van pioniers(plekken) van de PKA


Binnen Excellence Opleiding & Training werkt Coby als opleidingssupervisor en ik heb haar leren kennen als iemand die veel waarde hecht aan zorgvuldigheid en kwaliteit in professioneel handelen. Coby is iemand die zeer benaderbaar is en dichtbij kan komen naar anderen toe. Haar oprechtheid en eerlijkheid creëren een veilige sfeer waarbinnen anderen ruimte ervaren om zichzelf diepgaand te onderzoeken.

Bart Broekman
oprichter en eigenaar CC Excellence