(H)echt verbonden – Training voor (huwelijks)partners

Je hebt een duurzame relatie en hebt ’t goed met elkaar, maar je wilt elkaar nog meer uit dagen, het goede in elkaar tevoorschijn toveren.

Of je merkt dat de klad een beetje in je relatie komt en je zou wel wat meer aandacht van je partner willen. Misschien denk je soms wel eens vertwijfeld: hij/zij zit écht anders in elkaar dan ik, hoe kan ik de ander nou echt bereiken en geven wat nodig is?

Samen leven is soms hard werken. Door bewust aandacht te besteden aan je manier van communiceren kun je op een vreugdevolle en liefdevolle manier je hechter met elkaar verbinden.

Het instrument dat we hiervoor gebruiken is het LIFE Languages™ profiel, zeven communicatietalen die samen jouw unieke communicatieprofiel vormen. Voor de training vul je een digitale vragenlijst in en tijdens de bijeenkomsten gaan we intensief met jouw communicatieprofiel aan de slag. Naast inzicht in je eigen manier van communiceren én dat van je partner vergroot je je communicatievaardigheden en versterkt het jullie relatie.

Doelen

  • Uitgebreid kennis maken met de 7 communicatietalen
  • Inzicht in je unieke communicatieprofiel en dat van je partner
  • Je zelfinzicht en het inzicht in je partner vergroten
  • Aan de slag met j(ulli)e eigen sterke en zwakke punten in de communicatie
  • De behoeften van jezelf en je partner serieus nemen en hierover communiceren
  • Ontdekken wat jij en je partner nodig hebben om te groeien in een hechtere relatie en daar actief verantwoordelijkheid voor nemen

Op locatie

De training kan ook op locatie verzorgd worden, bijvoorbeeld in uw eigen gemeente.  De gemeente waar de training plaats vindt zorgt zelf voor een locatie en de catering. De ervaring leert dat het starten met een gezamenlijk ‘diner voor twee’ een absolute meerwaarde heeft en tevens de gelegenheid geeft voor een wat langer avondprogramma.

Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.