Supervisie XXL

Doelgroep

Ben jij als professional al geruime tijd met liefde voor mensen én je vak werkzaam? Heb je behoefte om de gangbare slogan ‘levenslang leren’ bewust en intentioneel inhoud te geven? Dan is supervisie XXL echt iets voor jou!

Waarom XXL?

Supervisie is een didactische methode met een betekenisvol resultaat. Doordat je langere tijd investeert in je ontwikkeling krijg je inzicht én vindt er op diepere lagen integratie plaats.

Ooit bestond een supervisietraject uit 15 bijeenkomsten. Door bezuinigingen in het onderwijs werd dit teruggeschroefd naar 12, 11 zelfs 10 sessies. Trek daar de tijd voor kennismaking, midden- en eindevaluatiebijeenkomsten eens vanaf. Dan wordt duidelijk dat er weinig tijd overblijft om met je eigen thema’s en casuïstiek aan de slag te gaan. De gevolgen van het afschalen én de intensiteit van alles wat er op professionals afkomt, laat zich raden. Het vergt een enorme flexibiliteit  om overeind te blijven.

Ik volg deze ontwikkelingen al een poos op de voet en vraag mij af: ‘Hoelang en hoever ga ik erin mee? Ik ben LVSC-geregistreerd (leer-i.o)supervisor en coach. Als supervisor draag ik al ruim 20 jaar met hart en ziel mijn steentje bij aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van professionals. En dat in zeer diverse werksituaties. Ik sta voor mijn professie en wil met passie professionals blijven begeleiden. Ik wil met hen op ontdekkingstocht hoe zij veerkrachtig kunnen meebewegen in hun werkveld. Daar is innerlijke stevigheid voor nodig. Daarom presenteer ik supervisie XXL.

Integratie op dieper niveau

Met de lancering van Supervisie XXL roei ik tegen de stroom in. Doe jij mee?  

De basis van dit traject is de gebruikelijke methode van supervisie. Maar ik gooi er een schep bovenop want Supervisie XXL is een traject van 16 bijeenkomsten.

In de 16 bijeenkomsten gaan we op diverse manieren aan de slag:

 1. De vertrouwde reflectieverslagen en ingebrachte casuïstiek blijven een belangrijke bron van input voor de sessies;
 2. Het Kendall Life Languages Profile is een rode draad door het gehele traject. Het communicatieprofiel geeft zicht op je eigen manier van communiceren én laat de dynamiek in de communicatie met anderen zien;
 3. Diverse methoden en werkvormen focussen de aandacht op lichaams- en ervaringsgericht werken waardoor je sneller op de diepere lagen in jezelf komt en er integratie plaats vindt;
 4. Ter ondersteuning van diverse thema’s lezen we vakliteratuur die we met elkaar vaststellen.

De supervisiegroep

De groep bestaat uit minimaal 2 en maximaal 4 supervisanten en de LVSC-geregistreerde supervisor. De supervisanten zijn minimaal 3 jaar als professional aan het werk. De diversiteit aan werkvelden geeft een extra dynamiek in het leer- en groepsproces. Desgewenst kan de groep ook bestaan uit collega’s uit hetzelfde werkveld. Supervisie XXL kan ook in company aangevraagd worden.

Investering

 • 16 bijeenkomsten van 2, 2 ½ of 3 uur afhankelijk van de groepsgrootte
 • Tijd voor het maken van reflectieverslagen en het voorbereiden van de bijeenkomsten
 • Lezen (en eventueel aanschaf) van vakliteratuur
 • De kosten per persoon zijn afhankelijk van de groepsgrootte
  • Triade (2 supervisanten en supervisor), sessies van 2 uur: € 2620,00
  • Groep van 3 supervisanten en supervisor, sessies van 2 ½ uur: € 2235,00
  • Groep van 4 supervisanten en supervisor, sessies van 3 uur: € 2040,00
  • De bedragen zijn excl. BTW.
 • Bij de prijs inbegrepen zijn:
  • Begeleiding door LVSC geregistreerde (leer- i.o)supervisor en coach
  • Aanmaken van een Kendall Life Languages communicatieprofiel
  • StudiemapKoffie, thee en wat lekkers

Verklaring

Nadat je 16 bijeenkomsten gevolgd hebt ontvang je een Verklaring Supervisie die je desgewenst kunt gebruiken voor (her)registratie of PE-punten voor bijscholing.

Aanmelding

Ga naar contact om je aan te melden of voor meer informatie.